Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Carrot-Rice Soup
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gCarrots peeled, chopped
1 mittelOnion chopped
1 Esslöffelmargarine
4 Tassechicken broth divided
1/4 TeelöffelDried tarragon leaves
1/4 Teelöffelwhite pepper ground
2 1/4 Tasserice cooked
1/4 Tassesour cream light
 Snipped parsley or mint for garnish
die Zubereitung:

Cook carrots and onion in margarine in large saucepan or Dutch oven over medium-high heat 2-3 minutes or until onion is tender. Add 2 cups broth, tarragon, and pepper. Reduce heat; simmer 10 minutes. Combine vegetables and broth in food processor or blender; process until smooth. Return to saucepan. Add remaining 2 cups broth and rice; thoroughly heat. Dollop soup cream on each serving of soup. Garnish with parsley.

Favorite recipe from Usa Rice Council.


Anmerkungen zum Rezept:
keine