Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Catfish Cakes
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 x ca. 450 gCatfish Fillets; (poached)
2 Esslöffelmayonnaise
eggs beaten
 salt
 pepper
 Worcestershire Sauce to taste
 breadcrumbs fresh
8 EsslöffelButter; (to 12 Tbsp.)
die Zubereitung:

Drain poached fillets well, pat dry and flake. Mix catfish fillets, mayonnaise, egg, salt, pepper, and Worcestershire sauce. Form into cakes. (The smaller you make the cakes, the better they hold together.) Dip both sides of each cake in bread crumbs. Melt butter in a skillet. Cook catfish cakes in butter over moderate heat until heated through and lightly browned.


Anmerkungen zum Rezept:
keine