Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
| Boneless; skinless chicken breasts, pounded thin |
| flour |
| egg |
| Bread crumbs; (if you use unseasoned be sure to add salt and pepper) |
1 | Jar of your favorite Marinara sauce |
| Mozzarella cheese; sliced, (or Jack - it works Ok) |
Rinse chicken breasts and dredge in flour, then dip in egg and then coat with bread crumbs. Fry until brown in a pan sprayed with non-stick cooking spray. Layer in a baking pan in this way: sauce, chicken, cheese, sauce, chicken, cheese, sauce. Bake at about 325 until heated through. I serve mine with pasta, salad and bread.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |