Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheddar Crock
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 1/2 TasseShredded Cheddar cheese (6-oz.)
1/2 TeelöffelDijon mustard
1 Packung(3-oz.) cream cheese
1/4 TeelöffelWorcestershire Sauce
1/4 Tassebutter or margarine
 Few dashes bottled hot pepper sauce
1/3 Tassemilk
 Assorted crackers
1 Esslöffelgreen onion chopped
die Zubereitung:

Bring cheeses and butt or margarine to room temperature. In a small mixer bowl, beat cheeses and butter or margarine with an electric mixer till combined. Add milk, green onion, mustard, Worcestershire sauce, and hot pepper sauce. Beat till smooth. Pack into a 16-oz. crock or jar. Refrigerate at least 6 hours. Serve at room temperature with crackers.


Anmerkungen zum Rezept:
keine