Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheddar Parmesan Potatoes
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/4 Tassebutter or margarine
1/4 Tasseall-purpose flour
2 Tassemilk
1/2 Teelöffelsalt
1 Tasse(4 ounces) shredded cheddar cheese
1/2 Tasseparmesan grated
5 TasseSliced cooked peeled potatoes (about 5 medium)
1/4 TasseButtered bread crumbs
die Zubereitung:

In a saucepan, melt butter over low heat. Stir in flour until smooth. Gradually add milk; cook and stir over medium heat until mixture thickens. Remove from the heat. Add the salt, cheddar cheese and Parmesan cheese, stir until cheeses melt. Add potatoes; stir gently to mix. Place in a greased 2-qt. Baking dish. Sprinkle bread crumbs on top. Bake, uncovered, at 350! for 30-35 minutes.


Anmerkungen zum Rezept:
keine