Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheddar-Bacon Dip
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
8 x ca. 30 gcream cheese softened
8 x ca. 30 gsour cream
green onions thinly sliced
4 mittelTomatoes chopped
1 grossgreen pepper chopped
16 x ca. 30 gTaco sauce
8 x ca. 30 gcheddar cheese shredded
1 x ca. 450 gSliced bacon;cooked and crumbled
 Tortilla or taco chips
die Zubereitung:

In a bowl, beat cream cheese and sour cream.Spread in an ungreased 13 x 9 x 2 dish or on a 12 " plate.Combine onions, tomatoes and green pepper;sprinkle over the cream cheese layer.Pour taco sauce over the vegies.Sprinkle with cheddar cheese.Refrigerate.Just before serving, sprinkle with bacon.


Anmerkungen zum Rezept:
keine