Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheese and Bacon Stuffed Mushrooms
Zutaten für 24 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3 x ca. 1/2 Litermushrooms fresh
10 Strips bacon; cooked and crumbled
1/2 onion finely chopped
3/4 TasseHellmann's mayonnaise
 Lawry's seasoned salt to taste
1 1/2 Tassecheddar cheese grated
die Zubereitung:

Remove stems from mushrooms. Wash in salted water, then drain on paper towels. While mushrooms are draining, cook bacon until crisp, then crumble. Chop onion and grate cheese. Mix mayonnaise, seasoned salt, onion, cheese and crumbled bacon. Place mushrooms, cup side up, in a 9 x 13 buttered pyrex dish. Fill each mushroom with cheese and bacon mixture. Cover with foil. Bake at 325 degrees for 15 to 20 minutes. Serve hot. Liz Burks (Mrs. Larry W.)

This may be prepared ahead but must be served hot from the oven. Yield: Approximately 48 mushrooms

Liz Burks (Mrs. Larry W.)

From <Traditions: A Taste of the Good Life>, by the Little Rock (Ar) Junior League. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,


Anmerkungen zum Rezept:
keine