Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheesy Potato Soup
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Potatoes, peeled and cubed
2 kleinonions chopped
4 ScheibeBacon, fried crisp (reserve 2 Tbsp. grease)
1/4 Tassebutter
1/2 x ca. 450 gVelveeta
4 x ca. 30 gsour cream
2 Tassemilk
1 DoseCream of celery soup
2 TassePotato water
die Zubereitung:

Boil potatoes until tender. Set aside, reserving 2 cups of the water. Saute onion in butter until tender. In large saucepan, add milk, potato water, bacon grease, onion and butter, crumbled bacon, soup, sour cream and Velveeta. Simmer all together until cheese is melted. Add potatoes. Simmer until heated through. Add salt and pepper to taste.


Anmerkungen zum Rezept:
keine