Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
| Chicken breast -- boneless, |
| Cut into b |
88 Gramm | Pepperoni -- also cut in |
| Bite-siz |
350 Gramm | tomato sauce |
| Shredded Mozzarella or |
| Parmesan cheese (opt) |
| olive oil |
2 | 1/4 tsp crushed red pepper |
2 | 1/4 tsp oregano |
3 Teelöffel | Garlic powder or cloves to |
| Preference |
| Onions -- diced, dried, |
| Powder |
1. Put a small amount of olive oil in a frying skillet over med.-high heat. Add chicken and sprinkle first portions of pepper and oregano over the chicken.
2. When the chicken is almost done cooking, add the pepperoni. After pepperoni becomes hot, remove from heat and drain excess oil.
3. Replace skillet at low heat, add tomato sauce and remaining spices.
4. Serve hot over pasta, sprinkling shredded mozzarella over the sauce if desired.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |