Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Angelo
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Chicken breasts whole
1/3 Tassewhite wine dry
1 kleinonion
1 Tassemushrooms sliced
Artichoke hearts; quartered
1/2 Tassechicken broth
cloves garlic minced
1 Esslöffelparsley chopped
1/4 Tassebutter
1 Priseoregano
 salt
 pepper
die Zubereitung:

Bone chicken breasts and cut into quarters. Dredge in flour. Shake off excess flour. Heat 1/4 cup butter in large skillet over medium heat. When hot add chicken pieces and brown on all sides. Add oregano, broth, mushrooms, artichoke hearts and parsley. Saute over high heat until sauce thickens, stirring constantly. Serve at once.

From the MasterCook recipe list. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,


Anmerkungen zum Rezept:
keine