Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Breast Fricassee
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gSkinless boneless chicken breast halves
1/8 Teelöffelpepper
 Vegetable cooking spray
1 1/3 TasseDiagonally sliced carrot
1 Tasseonion coarsely chopped
1 TasseFrozen whole kernel corn
1/2 x ca. 450 gmushrooms sliced fresh
1 1/2 Tassewater
1/4 TasseChablis or other dry white wine
1/2 TeelöffelChicken-flavored bouillon granules
1/2 TeelöffelDried whole tarragon
1/2 TeelöffelDried whole thyme
Bayleaf
2 Esslöffelcornstarch
1/2 TasseEvaporated skimmed milk
1 Teelöffellemon juice
 Fresh tarragon sprigs; (optional)
die Zubereitung:

Sprinkle chicken with pepper; set aside. Coat a Dutch oven with cooking spray; place over medium-high heat until hot. Add chicken and cook 2 minutes on each side or until browned. Add carrot and next 9 ingredients, bring to a boil. Cover, reduce heat, and simmer 15 minutes or until chicken is tender. Remove chicken from pan; transfer to a serving platter. Combine cornstarch and milk, and add vegetable mixture, stirring constantly. Bring a boil; reduce heat, and simmer until thicken and bubbly, stirring constantly. Remove from heat; stir in lemon juice. Discard bay leaf. Spoon vegetable mixture around chicken platter. Garnish with fresh tarragon sprig desired. Yield: 4 servings (251 calories and fat per serving). Protein 32 / Fat 2.2 (Saturated Fat 0.5/ Fiber 4.2 / Cholesterol 67 / Sodium 235


Anmerkungen zum Rezept:
keine