Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Breasts in Mushroom Sauce
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
8 x ca. 30 gMushroom sliced
1/4 Tassegreen onion chopped
1 EsslöffelButter Buds®
2 Esslöffelflour
2 Esslöffelsherry dry
1/4 Tassewater
1/2 TasseNon-fat yogurt
1/2 TeelöffelSalt optional
1 Prisepepper
1 TeelöffelChicken bouillon granules
Chicken breast halves without skin; boned
die Zubereitung:

Combine mushrooms and onions in 1 qt. Casserole. Cover. Microwave at High 3 ~ 4 1/2 min. Or until mushrooms are tender. Drain well. Place butter in 4-cup measure. Microwave at High 30 sec. To 1 1/2 min. Or until melted. Blend in flour. Add sherry, water, yogurt, salt, pepper and bouillon. Stir in mushrooms and onions. Arrange chicken in 8 x 8 baking dish. Pour sauce over chicken. Cover with wax paper. Reduce power to 50% Microwave 14-20 min. Or until sauce thickens and chicken is tender and no longer pink. Turn after 5 min. Of cooking


Anmerkungen zum Rezept:
keine