Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Breasts in Sour Cream
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Chicken breasts
10 Strips bacon (uncooked)
1 PackungChipped beef (thin-dried)
1 DoseCream soup (mushr., celery,
 Or chicken.)
1/2 x ca. 1/2 Litersour cream
die Zubereitung:

Halve chicken breasts and bone the halves. Wrap each half in a bacon strip and secure with toothpick. Line a greased (9 x 13 x 2) casserole with chipped beef. Combine sour cream and cream soup and pour over chicken which has been placed on beef in casserole. Bake covered at 325 F.for 2 1/2 hrs. And uncovered for 1/2 hr. Longer. May use 2 cns. Of soup and 1 pint of sour cream if more sauce is desired.


Anmerkungen zum Rezept:
keine