Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Cacciatore #1
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3/4 Tassemushrooms fresh, sliced
1 Dose(8-oz) tomatoes; cut up
1/2 TasseSliced or coarsely chopped green pepper
1/2 Tasseonion chopped
3 Esslöffelred wine dry
cloves garlic minced
1/2 TeelöffelDried oregano; crushed
1/2 Teelöffelsalt
1/4 Teelöffelpepper
Whole chicken breasts; boned, skinned; and halved lengthwise
 paprika
2 Teelöffelcornstarch
2 Esslöffelwater cold
 Fresh mushroom crowns
die Zubereitung:

In medium skillet, combine sliced mushrooms, tomatoes, green pepper, onion, wine, garlic, oregano, salt and pepper. Place chicken breasts on top. Sprinkle lightly with additional salt. Bring to a boil, then reduce heat. Cover and simmer for 25 minutes or until chicken is done. Remove chicken to warm platter. Sprinkle with paprika. Combine cornstarch and water. Stir into skillet mixture. Cook and stir until thickened and bubbly. Cook 1 minute more. Spoon sauce over chicken breasts. Garnish with fluted mushroom crowns. Calories: 139 per serving. Yield: 4 servings.

Low Calorie

Nancy Mitcham (Mrs. Robert)

From <Traditions: A Taste of the Good Life>, by the Little Rock (Ar) Junior League. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,


Anmerkungen zum Rezept:
keine