Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Cacciatoria
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Chicken, cut up
10 Millilitergarlic peeled
1/4 Tasseflour
2 Teelöffelsalt
1/8 Teelöffelpepper
1/4 Tasseoil
1 DoseTomatoes (28 oz)
8 kleinWhite onions peeled
6 x ca. 30 gtomato paste
2 Teelöffelsugar
Bayleaf
die Zubereitung:

Rub chicken with garlic. Mince garlic and save. Combine flour, 1 tsp salt, and pepper in large paper bag; shake chicken pieces until coated. Heat oil in Dutch oven. Brown chicken a few pieces at a time on all sides; drain on absorbent paper. Pour off any oil remaining in pan. Return chicken to Dutch oven. Add garlic, tomatoes, tomato paste, onions, sugar, 1 tsp salt, and bay leaf. Cover. Basting occasionally with sauce in the pan, simmer 1 hour or until chicken is tender.


Anmerkungen zum Rezept:
keine