Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Curry #2
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
4 Esslöffelbutter
(2.5-lb) chicken fryer; cut in pieces
Onions thinly sliced
cloves garlic minced
(up to)
2 Esslöffelcurry powder
1/2 Teelöffelginger
1 TeelöffelSeasoned salt; or to taste
 Lemon pepper to taste
1/2 Teelöffelcoriander
1/4 (up to)
1/2 TeelöffelTumeric
Tomato chopped
3/4 Tassebuttermilk
1/4 TasseAlmonds slivered
2 Esslöffelwhipping cream
die Zubereitung:

Melt 2 Tablespoons butter in a heavy skillet and brown chicken on both sides. Remove chicken. Melt remaining butter and saut, onions and garlic until limp. Return chicken to skillet and sprinkle with curry powder, ginger, salt, pepper, coriander and tumeric. Add tomato, buttermilk and almonds. Cover and cook for 1 hour or until chicken is tender. Stir frequently. Before serving, add cream and stir. Serve over rice. Yield: 4 to 6 servings.

Cynthia Weber (Mrs. James R.)

From <Traditions: A Taste of the Good Life>, by the Little Rock (Ar) Junior League. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,


Anmerkungen zum Rezept:
keine