Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Dressing
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 grosshen
 Cornbread; (recipe follows)
3 Tasseonions chopped
3 Tassecelery chopped
2 ScheibeBread
eggs hard-boiled, chopped
1 Teelöffelsalt
1 x ca. 1/2 Literchicken broth
 pepper
1 DoseCream of Chicken Soup chicken cream soup
1 DoseChicken broth; (broth from boiled chicken)
eggs hard-boiled, chopped
 Giblets from cooked chicken; chopped
Cornbread
2 Tassecornmeal
3/4 Tasseflour
1/2 Teelöffelsoda
1 Teelöffelsalt
eggs
2 Tassebuttermilk
die Zubereitung:

Cornbread: Mix all ingredients and bake in hot, greased pan at 475 degrees until brown. Cool and crumble in a large roaster.

Saute onions and celery in margarine until soft, then add to cornbread mixture. Toss bread with chicken broth, boiled eggs, salt and pepper; toss again. Cover and bake at 350 degrees for 20 minutes.

While this is baking, mix a can of cream of chicken soup, can of chicken broth, 2 hard-boiled eggs (chopped) and giblets from cooked chicken. Slowly bring this to a boil. Serve over dressing.

MasterCook formatted by Martha Hicks using Buster 2.0c.


Anmerkungen zum Rezept:
keine