Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Livers and Wine Sauce
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 mittelOnion chopped
1/3 Tassevegetable oil
2 x ca. 450 gChicken livers
1 1/2 x ca. 450 gmushrooms
Bell pepper sliced
2 kleinTomaot sauce; canned
3/4 TasseChianti; wine
4 Esslöffelsoy sauce
1/2 Teelöffelsalt
 black pepper freshly ground
1/2 TeelöffelDried oregano; crumbled
3 Tassecooked rice hot
die Zubereitung:

Saute onions in oil until light brown. Add livers cook until light in color. Was and pat dry mushrooms on paper towels. Slice. Add mushrooms and peppers to pan. Add tomato sauce, wine, and soy sauce. Season to taste. Add oregano, simmer about 1/2 hour stirring occasionally.

serve over hot rice.


Anmerkungen zum Rezept:
keine