Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Ratatouille Pasta
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 EsslöffelOlive oil or vegetable oil
3/4 x ca. 450 gBoneless; skinless chicken breasts, in 1/2"pieces
1 Tassegreen Pepper strips
1 1/2 Tasseeggplant diced
1 1/2 Tassezucchini thinly sliced
Jar (27 1/2 oz) Ragu Light Pasta Sauce tomato-herb
3 Tasse(8 oz. ) penne rigate or mostaccioli, uncooked
 parmesan grated
die Zubereitung:

In large saucepan over medium-high heat, heat oil; add chicken and green pepper. Cook, stirring frequently, until chicken is no longer pink. Add eggplant and zucchini; cook 3 minutes, stirring frequently, or until vegetables are tender. Stir in pasta sauce; heat to boiling. Reduce heat; simmer, uncovered, 10 minutes or until chicken is thoroughly cooked. Meanwhile, cook pasta according to package directions; drain. Spoon sauce over hot pasta; sprinkle with Parmesan cheese, if desired. Mc formatting by bobbi744@sojourn. Com

Serving:Calories: 250, Carbohydrate: 29 g., Fat: 6 g. Protein: 20 g., Cholesterol: 30 mg., Sodium: 350 mg.


Anmerkungen zum Rezept:
keine