Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Tandoori (Indian Grilled Chicken)
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
16 x ca. 30 gyogurt plain
1/4 Tasselime juice
20 MilliliterGarlic, finely
 Chopped or pressed
2 Teelöffelsalt
1/4 Teelöffelturmeric
1/2 Teelöffelcoriander
1 Teelöffelground cumin
1 1/2 Teelöffelginger ground
1/8 Teelöffelcayenne pepper optional
Chicken breasts whole
 Split
1 grossonion finely chopped
1 grossgreen pepper finely chopped
die Zubereitung:

In large bowl, combine:

Yogurt coriander Lime juice cumin Garlic ginger Salt cayenne pepper Turmeric

Stir to mix. Add chicken pieces and toss to coat. Cover mixture and chicken with peppers and onions. Cover. Chill overnight (or longer).

Prepare hot coals or preheat oven broiler for 10 minutes. Turn and cook until done, approximately 15 to 20 minutes. Baste with marinade throughout cooking. Walt

Philippa Jane Wightman P.O. Box 270, The Gap Q Australia


Anmerkungen zum Rezept:
keine