Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
16 x ca. 30 g | yogurt plain |
1/4 Tasse | lime juice |
20 Milliliter | Garlic, finely |
| Chopped or pressed |
2 Teelöffel | salt |
1/4 Teelöffel | turmeric |
1/2 Teelöffel | coriander |
1 Teelöffel | ground cumin |
1 1/2 Teelöffel | ginger ground |
1/8 Teelöffel | cayenne pepper optional |
3 | Chicken breasts whole |
| Split |
1 gross | onion finely chopped |
1 gross | green pepper finely chopped |
In large bowl, combine:
Yogurt coriander Lime juice cumin Garlic ginger Salt cayenne pepper Turmeric
Stir to mix. Add chicken pieces and toss to coat. Cover mixture and chicken with peppers and onions. Cover. Chill overnight (or longer).
Prepare hot coals or preheat oven broiler for 10 minutes. Turn and cook until done, approximately 15 to 20 minutes. Baste with marinade throughout cooking. Walt
Philippa Jane Wightman P.O. Box 270, The Gap Q Australia
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |