Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken, Corn and Tomato Chowder
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Chicken (3 pounds), cut up
1 mittelOnion chopped
1 Teelöffelpoultry seasoning
1 DoseCorn kernels (16 ounces), with liquid
1 DoseWhole tomatoes (16 ounces), drained and cut up
1 Teelöffellemon juice
 salt
 pepper ground
die Zubereitung:

In a large saucepan, simmer the chicken in 4 cups with onion and poultry seasoning for 45 minutes. Remove chicken and let cool; reserve the broth.

Skim fat from chicken broth. Remove meat from chicken; discard skin and bones. Cut meat into bite-size pieces.

In a large non-aluminum saucepan, combine chicken, chicken broth, corn, tomatoes and lemon juice. Simmer for 30 minutes. Season with salt and pepper to taste.

[ 365 Ways To Cook Chicken; Cheryl Sedaker, 1986 ]


Anmerkungen zum Rezept:
keine