Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chile Con Queso #06
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3 EsslöffelOil or margarine
3 Esslöffelflour
1 Tassemilk
2 x ca. 450 gMonterey Jack cheese; cubed or grated
1 Dose(10-oz) tomatoes and green chiles
2 Dose(4-oz) chopped green chiles; drained
1 kleinOnion chopped
 salt
 pepper
 garlic powdered
die Zubereitung:

In a heavy saucepan, saute onions in margarine. Add flour and milk to make cream sauce. Add cheese and cook over slow heat until melted. Add chile and onion. Season to taste with remaining ingredients. If too dry add tomato juice or milk.

Chile-Heads Digest V2 #306

From the Chile-Heads recipe list. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive, http://www. Erols. Com/hosey.


Anmerkungen zum Rezept:
keine