Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 Dose | (4-oz) whole green chiles; drained |
8 Scheibe | bread white |
4 Scheibe | Monterey Jack; 1-oz each |
4 Scheibe | Cheddar cheese; 1-oz each |
3 Esslöffel | butter or margarine, softened |
Cut each chile into 4 pieces. To assemble sandwiches, top each of 4 slices of bread with 1 slice Monterey Jack cheese, 1/4 of chiles and 1 slice Cheddar cheese; top with remaining bread slices.
Spread margarine on outside of each sandwich. Heat skillet to medium-high heat or griddle to 375 degrees. Cook sandwiches for 2-4 minutes on each side or until bread is golden brown and cheese is melted.
Cholesterol: 55MG Fat: 28G
Carbohydrate: 27G Sat: 13G
From <Meals In Minutes>, a Pillsbury Classic Cookbook. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive, http://www. Erols. Com/hosey.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |