Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chile Relleno Grilled Sandwiches
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Dose(4-oz) whole green chiles; drained
8 Scheibebread white
4 ScheibeMonterey Jack; 1-oz each
4 ScheibeCheddar cheese; 1-oz each
3 Esslöffelbutter or margarine, softened
die Zubereitung:

Cut each chile into 4 pieces. To assemble sandwiches, top each of 4 slices of bread with 1 slice Monterey Jack cheese, 1/4 of chiles and 1 slice Cheddar cheese; top with remaining bread slices.

Spread margarine on outside of each sandwich. Heat skillet to medium-high heat or griddle to 375 degrees. Cook sandwiches for 2-4 minutes on each side or until bread is golden brown and cheese is melted.

Cholesterol: 55MG Fat: 28G

Carbohydrate: 27G Sat: 13G

From <Meals In Minutes>, a Pillsbury Classic Cookbook. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive, http://www. Erols. Com/hosey.


Anmerkungen zum Rezept:
keine