Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Codfish and Beans
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 x ca. 450 gSalt cod
10 x ca. 30 gFrozen fava or lima beans
2 mittelonions chopped
2 grossTomatoes peeled, seeded and chopped
Cloves garlic chopped
4 Esslöffelolive oil
Strips bacon
2 EsslöffelTomato puree
die Zubereitung:

I got this Portuguese fish recipe from my niece.It was my sisters favorite.

Soak cod overnight with one change of water. Drain and rinse well.Poach fish until it is barely cooked.Set aside.Heat oil and saute onion and garlic until lightly browned, add tomatoes and cook until tomatoes tender. Place vegetables in casserole and arrange fish on top. Lay bacon strips on fish and dot with tomato puree. Bake uncovered for 30 minutes at 350 degree oven. Serves 4


Anmerkungen zum Rezept:
keine