Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken booyah
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
5 x ca. 450 gStewing chicken
2 1/2 Tasseonions
1 1/2 x ca. 450 gBeef stew meat
3 TasseCelery
1/4 x ca. 450 gLean pork
1/2 Lemon, cut in pieces
1/2 x ca. 450 gDried navy beans, soaked
8 TassePotatoes
1/2 x ca. 450 gSplit green peas
4 Tassecabbage shredded
2 TasseCanned whole tomatoes
4 Esslöffelbutter
4 Tassecarrots
die Zubereitung:

salt and pepper to taste

Cover meat with cold water and slowly bring to boil. Skim and simmer for 1 hour. Add beans, peas, tomatoes, carrots, onions, celery and lemon. Cook 3 hours. Add remaining ingredients and simmer 30 minutes. Makes about 4 gallons. Keep adding water during cooking to keep vegetables and meat covered.


Anmerkungen zum Rezept:
keine