Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cranberry-Chocolate Crumble
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3/4 Tassewater
1/2 Tassesugar
12 x ca. 30 gFresh or frozen cranberries, (1 bag) thawed
1/3 TasseSeedless raspberry jam
 Vegetable cooking spray
2 EsslöffelMilk chocolate chips
1/2 Tasseall-purpose flour
1/3 TasseRegular oats
1/4 Tassebrown sugar firmly packed
3 EsslöffelMargarine melted
die Zubereitung:

Combine first 3 ingredients in a medium saucepan; bring to a boil. Reduce heat, and simmer for 10 minutes, stirring occasionally. Remove from heat; stir in the jam.

Divide mixture evenly among 6 (6-ounce) custard cups coated with cooking spray, and sprinkle with chocolate chips.

Combine flour, oats, brown sugar, and margarine; toss well. Sprinkle oat mixture evenly over cranberry mixture. Place cups on a baking sheet, and bake at 350 degrees for 20 minutes or until bubbly. Yield: 6 servings.

Per serving: 309 Calories; 8g Fat (21% calories from fat); 3g Protein; 60g Carbohydrate; 1mg Cholesterol; 82mg Sodium


Anmerkungen zum Rezept:
keine