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Aloo gobi (curried cauliflower & potatoes)
Zutaten für 5 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Hot green chilies, minced
1/2" piece of ginger root
1 Teelöffelcumin seeds
1 Teelöffelblack Black mustard seeds
4 EsslöffelGhee
3 mittelpotatoes diced
1 mittelCauliflower in florets
2 mittelTomatoes diced
1/2 Teelöffelturmeric
2 Teelöffelcoriander
1/2 Teelöffelgaram masala
1 Teelöffelbrown sugar
1 Teelöffelsalt
3 Esslöffelcoriander coarsely chopped
die Zubereitung:

Combine chilies, ginger, cumin seeds & mustrad seeds in a small bowl. Heat ghee in a large pot. When hot, add the spices. When the mustard seeds start to pop, drop in the potatoes & cauliflower. Fry for 4 minutes or so.

Add the tomatoes, turmeric, coriander, garam masala, sugar, salt & half the minced coriander. Mix well, cover & gently heat for 15 minutes. If the vegetables start to stick, add a few drops of water. Top with remaining coriander & serve.

Yamuna Devi, "The Art of Indian Vegetarian Cooking"


Anmerkungen zum Rezept:
keine