Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
2 | eggs beaten |
1 Tasse | milk |
1/2 Teelöffel | salt |
1 Tasse | flour |
Combine; stir til smooth; cover, letting stand for at least 1/2 hour. Batter should be thin (just enough to coat a spoon). If too thick, add a little more milk.
Heat 5" or 6" skillet and grease lightly. Place a running-over tablespoon of batter in pan; tilt pan so batter covers bottom evenly. Cook about 1 minute on each side.
I stack them on a plate with wax paper inbetween until ready to use. I have even put in a bag in refrigerator for a couple of days, then filled and nuked to heat. I usually fill with chicken "stuff".
Weiler@Netaxs.Com
(Kristin Weiler)
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |