Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Crepes #4
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
eggs beaten
1 Tassemilk
1/2 Teelöffelsalt
1 Tasseflour
die Zubereitung:

Combine; stir til smooth; cover, letting stand for at least 1/2 hour. Batter should be thin (just enough to coat a spoon). If too thick, add a little more milk.

Heat 5" or 6" skillet and grease lightly. Place a running-over tablespoon of batter in pan; tilt pan so batter covers bottom evenly. Cook about 1 minute on each side.

I stack them on a plate with wax paper inbetween until ready to use. I have even put in a bag in refrigerator for a couple of days, then filled and nuked to heat. I usually fill with chicken "stuff".

Weiler@Netaxs.Com

(Kristin Weiler)


Anmerkungen zum Rezept:
keine