Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Curry Paste (Trinidad)
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
6 Esslöffelcoriander seed
1 TeelöffelAnise seed
1 Teelöffelcloves
1 TeelöffelCumin seed
1 TeelöffelFenugreek seed
1 Teelöffelblack peppercorns
1 TeelöffelToasted mustard seed
1 Teelöffelturmeric
Cloves garlic chopped
1 grossOnion chopped
1/2 Congo (or habanero) pepper; seeds and stem removed, chopped
 water
die Zubereitung:

Philadelphia Online -- Philadelphia Daily News

Toast the spices in a dry skillet over medium heat until they release their aromas, about 3 minutes, taking care not to burn them. Transfer to a food processor and add the turmeric and remaining ingredients and process into a paste, adding water as needed. This paste will keep for about a week in the refrigerator. Yield: 1_1/2-2 cups.

Dave Dewitt, Mary Jane Wilan and Melissa T. Stock, Prima Publishing, $14.95.


Anmerkungen zum Rezept:
keine