Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1/2 Tasse | salad oil |
1/4 Tasse | vinegar |
1/4 Tasse | onions chopped |
1 Teelöffel | salt |
1 Prise | pepper |
2 Teelöffel | Worcestershire Sauce |
2 x ca. 450 g | Round Or Chuck Roast; cut in 1 1/2 " cubes* |
1 | Cucumber; cut in 1/2" slices |
| mushrooms fresh |
| Cherry tomatoes |
| Metal Skewers |
Combine all ingredients for marinade. Mix well. Add beef cubes. Let meat marinate at least 2 hours, turning occasionally.
Meanwhile prepare hot coals.
To assemble skewers:
1 lge. Whole mushroom, 1 cube of beef, 1 slice of cucumber. Repeat. Leave space on end of skewer for cherry tomato.
Place skewers 4 to 5 inches from heat. Cook about 25 minutes. Turn often and baste with marinade. Add tiny ripe tomatoes to end of each skewer for last 5 minutes.
Charleston, Wv 1969
billspa@icanect. Net
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |