Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Dagung (Corn Fritters)
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
16 x ca. 30 gCorn, creamed
Onion, med
cloves garlic
Thai chile
egg beaten
1 Tasseflour
 salt
 Oil for frying
die Zubereitung:

Calories per serving: 308 Fat grams per serving: 3

Approx. Cook Time: 0:20 Grind or chop together the onion, garlic, and pepper in a food pro- cessor. Fry in a little vegetable oil until the onion is golden. Add to the corn in a bowl. Mix in the egg, salt and flour. Test a spoon- ful in the hot oil. Mixture should be thick enough Not to separate when placed in the oil. Drop by spoonfuls into hot oil. Cook until light golden in color, turning to cook both sides. Drain on paper towels. Serve immediately.


Anmerkungen zum Rezept:
keine