Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 | Fresh green chile, (3-inch) |
3 Esslöffel | rice vinegar |
5 Tasse | No-salt-added chicken broth |
2 Tasse | Thinly sliced peeled daikon radish, (1/2 pound) |
1 x ca. 450 g | Skinned boned chicken breasts, thinly sliced |
2 Esslöffel | fish sauce |
1 Esslöffel | lime juice fresh |
1/8 Teelöffel | sugar |
2 Tasse | Hot cooked long-grain rice |
| Chopped fresh cilantro, (optional) |
Remove stem from chile; cut chile in half lengthwise, and discard seeds.
Combine chile and vinegar in a blender, and process until smooth; set aside.
Bring broth to a simmer in a large saucepan; add radish, and cook 5 minutes. Add chile mixture, chicken, and next 3 ingredients; simmer 5 minutes or until chicken is done. Stir in rice; garnish with cilantro, if desired. Yield: 1-1/2 quarts (serving size: 1-1/2 cups).
Per serving: 400 Calories; 3g Fat (5% calories from fat); 35g Protein; 68g Carbohydrate; 54mg Cholesterol; 727mg Sodium
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |