Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Dare-Deviled Eggs
Zutaten für 12 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Hard-boiled eggs
1 Teelöffelsugar
1 Esslöffelwhite vinegar
1 Dose(16-oz) chickpeas; rinsed and drained
2 EsslöffelNonfat mayonnaise
2 Esslöffelsour cream nonfat
2 Esslöffelmustard yellow
1/4 Teelöffelred pepper ground
2 Esslöffelgreen onion minced
Whole clove; (or 1/4 tspn ground)
 *paprika; (optional)
die Zubereitung:

Remove shells from eggs. Halve eggs lengthwise; remove and discard the yolks.

In a small bowl, dissolve sugar in vinegar. Rinse the chickpeas and drain thoroughly. In the bowl of a food processor combine chickpeas, sugar mixture, mayonnaise, sour cream, mustard, pepper, onions and clove. Blend until smooth.

Fill a fluted pastry bag with chickpea mixture and pipe into egg-white halves (mixture can be inserted with a teaspoon if a pastry bag is unavailable). Sprinkle with paprika, if desired, and refrigerate until ready to use.

Serves 12.


Anmerkungen zum Rezept:
keine