Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Dynamite Chili with Beans
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Tassewater
1/2 TasseDried pinto beans,
 Soaked overnight then draine
1 EsslöffelOil or bacon drippings
onion sliced
1/2 green bell pepper
 Cored, seeded and chopped
cloves garlic minced
2/3 x ca. 450 gBoneless pork, 1/2" cubes
1/3 x ca. 450 gBeef stew meat, 1/2" cubes
16 x ca. 30 gCanned whole tomatoes, drain
2 Esslöffelchilli powder
Diced green chile,
 Jalapeno or Serrano
1 TeelöffelDried oregano, crumbled, Mex
2 Teelöffelcumin
1/3 Tassered wine dry
 salt
 Fresh ground black pepper to
2 EsslöffelPrepared tortilla flour or
 Masa harina, mixed with wate
 To form a paste (optional)
die Zubereitung:

Combine water and beans in medium saucepan and bring to boil over medium high heat. Reduce heat and simmer until tender, about 1 hour.

Heat oil in large skillet over med-high heat. Add onion, green pepper, and garlic. Saute until tender. Transfer to Dutch Oven and set aside.

Add pork and beef to same skillet. Brown well. Stir into vegetables in Dutch Oven. Add beans and their liquid along with tomatoes and seasonings. Mix well, cover and simmer 1 hour. Add wine and cook, uncovered, 30 minutes.

Season with salt and pepper. If mixture is too liquid, stir in some of the tortilla flour paste to thicken. Serves 4


Anmerkungen zum Rezept:
keine