Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Eastern Scripture Cake
Zutaten für 10 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Scripture
1 TasseJudges 5:25
1 3/4 TasseJeremiah 6:20
1/4 TasseProverbs 24:13
Job 39:14
 First Kings 10:2
 Amos 4:5
1 TeelöffelLeviticus 2:13
3 3/4 TasseFirstSamuel 30:12 1st phrase
1 TasseFirstSamuel 30:12 2nd phrase
1 TasseNumbers 17:8
1 TasseGenesis 24:11
Cake
1 Tassebutter
1 3/4 Tassesugar
1/4 Tassehoney
eggs
2 Teelöffelcinnamon ground
1/2 Teelöffelcloves ground
1 1/2 Teelöffelallspice gound
1 Teelöffelnutmeg ground
3 Teelöffelbaking powder
1 TeelöffelBaking soda
1 Teelöffelsalt
3 3/4 Tasseflour unsifted
1 TasseChopped dried figs
2 Tasseraisins
1 TasseChopped alongs
1 Tassewater
die Zubereitung:

Preheat oven to 300F and generously grease and flour a 10" tube pan. With an electric mixer, beat butter until light and ten slowly add sugar and cream together until light colored. Add honey. Beat in eggs one at a time mixing well after each addition. Mix together dry ingredients. Take out 1/2 c of mixture and toss with raisins, figs and nuts. Add remainder of dry ingredients to egg-butter-sugar mixture, alternately with water. By hand, fold nuts and fruit into batter. Pour into pan. Bake for about 1 1/2 hours or until cake is firm to touch on top. Let col in pan for 1/2 hour and then turn onto a cooling rack. Let is cool completely before cutting.


Anmerkungen zum Rezept:
keine