Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Easy Cheesecake
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 TasseCottage cheese, 1% fat
3/4 TasseEgg substitute frozen
 Thawed
1/2 TasseLight cream cheese
1/2 Tassesugar
1/4 Teelöffelvanilla extract
1/3 TasseVanilla yogurt, lowfat
1 Esslöffelsugar
1/8 Teelöffellemon juice
die Zubereitung:

Preheat oven to 300 degrees; coat a 9-inch pie plate with nonstick cooking spray. Combine cottage cheese, egg substitute, cream cheese, 1/2 cup sugar and vanilla extract in a blender container; cover and process until smooth. Pour mixture into prepared pan and bake for 35 minutes, or until edges are set. Combine yogurt, 1 tablespoon sugar and lemon juice; stir well. Spread evenly over cheesecake. Bake for an additional 5 minutes. Cool for 15 minutes. Cover and chill for at least 2 hours. Garnish with mint leaves, if desired. (146 calories, 3.1g fat, 19% calories from fat)


Anmerkungen zum Rezept:
keine