Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
2 Tasse | Cottage cheese, 1% fat |
3/4 Tasse | Egg substitute frozen |
| Thawed |
1/2 Tasse | Light cream cheese |
1/2 Tasse | sugar |
1/4 Teelöffel | vanilla extract |
1/3 Tasse | Vanilla yogurt, lowfat |
1 Esslöffel | sugar |
1/8 Teelöffel | lemon juice |
Preheat oven to 300 degrees; coat a 9-inch pie plate with nonstick cooking spray. Combine cottage cheese, egg substitute, cream cheese, 1/2 cup sugar and vanilla extract in a blender container; cover and process until smooth. Pour mixture into prepared pan and bake for 35 minutes, or until edges are set. Combine yogurt, 1 tablespoon sugar and lemon juice; stir well. Spread evenly over cheesecake. Bake for an additional 5 minutes. Cool for 15 minutes. Cover and chill for at least 2 hours. Garnish with mint leaves, if desired. (146 calories, 3.1g fat, 19% calories from fat)
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |