Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Easy Cheesecake (Red Lobster)
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Waldine Van Geffen VGHC42A
Crust
10 x ca. 30 gPk Lorna Doone cookies;crush
1/4 x ca. 450 gButter melted
1/4 Tassesugar
Env Knox unflavored gelatin
Filling
16 x ca. 30 gcream cheese room temperature
8 x ca. 30 gsour cream
2 grosseggs
2 Esslöffelbutter
2 Esslöffelcornstarch
1 Tassesugar
1 Teelöffelvanilla
 Crushed cookie crumbs; for garnish
die Zubereitung:

Crust-Mix crumbs with butter, sugar and gelatin. Pat out evenly over bottom of greased 9" springform pam. Bake at 350~ exactly 8 minutes. Filling-Beat with electric mixer cream cheese, sour cream, eggs, butter, cornstarch, sugar and vanilla. When the filling is perfectly smooth and creamy pour into crust. Return to 350~ oven and bake 30 to 35 minutes or until a knife inserted comes out clean. Cool in pan on rack 20 minutes before releasing springform from the cake. Cool another 20 minutes before cutting. Sprinkle top with cookie crumbs.


Anmerkungen zum Rezept:
keine