Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Easy Crock-Pot Chicken
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 1/2 x ca. 450 gChicken drumsticks, (6) skinned
3 x ca. 450 gSkinless chicken thighs, (6 thighs)
1/3 Tassewhite wine dry
1/4 TasseInstant chopped onion
2 TeelöffelChicken-flavored bouillon granules
1/2 Teelöffelitalien seasoning dried
1/2 TeelöffelSalt-free lemon-herb seasoning
1/4 Teelöffelgarlic powdered
1/4 Teelöffeltarragon dried
1/4 Teelöffelred pepper crushed
14 1/2 x ca. 30 gNo-salt-added stewed tomatoes, undrained and chopped
6 Tassecooked rice hot
die Zubereitung:

Trim fat from the chicken.

Place chicken in an electric slow cooker; stir in wine and next 8 ingredients (wine through tomatoes). Cover with lid, and cook on high-heat setting for 1 hour.

Reduce heat setting to low, and cook for 3-1/2 hours. Yield: 6 servings (serving size: 1 chicken drumstick, 1 chicken thigh, about 1/2 cup sauce, and 1 cup rice).

Per serving: 632 Calories; 14g Fat (21% calories from fat); 56g Protein; 63g Carbohydrate; 211mg Cholesterol; 815mg Sodium

one pot and let it cook. In fact, I created this recipe by simply throwing all the ingredients together, and everyone liked it so much I served it again and again. - Pat Frieler, Columbia, South Carolina.


Anmerkungen zum Rezept:
keine