Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
2 Esslöffel | vegetable oil |
2 x ca. 450 g | Lamb riblets |
4 Tasse | chicken broth |
1/2 Tasse | parsley chopped |
2 Teelöffel | salt |
1 | Bayleaf |
1 Packung | Frozen sliced okra(10oz) |
| flour |
2 Dose | Stewed tomatoes(16oz) |
1 Tasse | white wine |
1/2 | Lemon, sliced/seeded |
1 Teelöffel | thyme |
1 Teelöffel | Instant garlic minced |
1 Dose | Black-eyed peas(15oz) |
1. Heat oil in large Dutch oven; dust riblets with flour and brown on all sides in hot oil.
2. Drain fat from pan; add tomatoes, broth, wine, parsley, lemon slices and seasonings.
3. Cover and simmer 1 1/2 hours.
4. Add okra and peas; cook, covered, 10 to 15 minutes.
well.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |