Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Easy Lamb Creole Gumbo
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Esslöffelvegetable oil
2 x ca. 450 gLamb riblets
4 Tassechicken broth
1/2 Tasseparsley chopped
2 Teelöffelsalt
Bayleaf
1 PackungFrozen sliced okra(10oz)
 flour
2 DoseStewed tomatoes(16oz)
1 Tassewhite wine
1/2 Lemon, sliced/seeded
1 Teelöffelthyme
1 TeelöffelInstant garlic minced
1 DoseBlack-eyed peas(15oz)
die Zubereitung:

1. Heat oil in large Dutch oven; dust riblets with flour and brown on all sides in hot oil.

2. Drain fat from pan; add tomatoes, broth, wine, parsley, lemon slices and seasonings.

3. Cover and simmer 1 1/2 hours.

4. Add okra and peas; cook, covered, 10 to 15 minutes.

well.


Anmerkungen zum Rezept:
keine