Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Ed Asner's Deep Pot Apple Pie
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 1/4 ca. 1 LiterApples; peeled; sliced
 And cooked
1 1/2 TasseButterscotch chips
4 Esslöffelflour
1 Teelöffelcinnamon
2 EsslöffelButter melted
1 Prisesalt
2 Tassewater
Dough
1 Tasseflour
1/2 Tasseshortening
1/2 Teelöffelsalt
2 Esslöffelwater
1/2 Tassebrown sugar
1/2 Teelöffelcinnamon
die Zubereitung:

Mix butter, flour, salt, butterscotch chips and cinnamon in sauce pan. Add water and cook over low flame until thickens, stirring constantly. Remove from heat and cool. Combine together flour, shortening, salt, brown sugar and cinnamon. Blend until smooth. Roll out on floured board. Cut into 1 inch strips. Bake in 400~ oven for 10 minutes or until golden brown. In a deep buttered baking dish arrange apples on bottom and pour half of sauce over top. Lay pastry strips over top. Continue until all is used, leaving pastry on top. Spoon into individual bowls for each serving. Serve plain or with whipped cream on top.


Anmerkungen zum Rezept:
keine