Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Eggplant and Pasta in Tomato-Wine Sauce
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 TasseDry pasta shells
1/3 Tassewater
1/4 Tassevinegar
1 grossEggplant == peeled and
 Cubed
1 kleinred onion chopped
1/2 TasseMushrooms -- chopped - or
 More
green pepper chopped
1/2 TasseChives chopped
2 EsslöffelGarlic minced
1 mittelTomato chopped
10 x ca. 30 gtomato sauce
3 Esslöffeloregano
1/2 TeelöffelSalt -- (or less)
 pepper ground
1/4 Tassered wine
die Zubereitung:

Cook pasta shells. While cooking pasta heat a large skillet with the water and vinegar. When getting hot add the cubed eggplant, onion, chives, garlic, green peppers, and mushrooms. Saute till soft When done add to the pasta along with the tomato sauce, oregano, salt, pepper and red wine. Stir and heat gently (on low).


Anmerkungen zum Rezept:
keine