Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Eggplant Caviar
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 grosseggplant
1 Tasseonion finely chopped
1 TasseBell pepper finely chopped
2 Esslöffelolive oil
Tomato finely chopped
 salt
 pepper
die Zubereitung:

To cook eggplant: Roast on Bbq grill until the skin of the eggplant is brittle, turning occasionally to insure that it cooks thoroughly. Once cooked, let it cool, then peel. Scrape all insides into a bowl and set aside. Discard the skin. (If you do not have access to a Bbq grill, you can boil the eggplant for 25 minutes.) In a large skillet, brown the onion and green pepper in the olive oil. Add eggplant and tomato and stir often. Cook until the mixture is well done. Add more oil if it begins to stick. Salt and pepper to taste.

Once the mixture is cooked, put it in a serving dish and chill. Serve as a spread for pumpernickel bread, French bread or crackers.


Anmerkungen zum Rezept:
keine