Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
2 | onions |
2 | Carrots (or 1/2_lb. peeled |
| Baby carrots |
2 | peppers red |
2 | tomatoes |
2 | Ribs celery |
1 Tasse | mushrooms |
1 | Zucchini |
1/2 x ca. 450 g | green beans fresh |
1 Tasse | tomato paste |
1 Esslöffel | sugar |
1 Prise | salt |
1 | Salsa to taste - about |
| 1/4_cup (we added because |
| It needed spicing up) |
Slice onions, carrots, red pepper, tomatoes, celery, mushrooms, and zucchini, setting tomatoes aside.
Saute all plus green beans in your favorite sautee liquid for 10 mins. Add tomato paste, sugar, salt, tomatoes and salsa with 1 cup of water. Cover and cook 20 mins.
Gourmet.
Individual recipes copyrighted by originator. Fatfree Recipe collections
SueSmith9@aol. Com using Mmconv. Archived through kindness of Karen Mintzias, km@salata. Com and Mark Alexander, Mark@alexr. Demon. Co. Uk.
1.80ss
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |