Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Eight Vegetable Stew
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
onions
Carrots (or 1/2_lb. peeled
 Baby carrots
peppers red
tomatoes
Ribs celery
1 Tassemushrooms
Zucchini
1/2 x ca. 450 ggreen beans fresh
1 Tassetomato paste
1 Esslöffelsugar
1 Prisesalt
Salsa to taste - about
 1/4_cup (we added because
 It needed spicing up)
die Zubereitung:

Slice onions, carrots, red pepper, tomatoes, celery, mushrooms, and zucchini, setting tomatoes aside.

Saute all plus green beans in your favorite sautee liquid for 10 mins. Add tomato paste, sugar, salt, tomatoes and salsa with 1 cup of water. Cover and cook 20 mins.

Gourmet.

Individual recipes copyrighted by originator. Fatfree Recipe collections

SueSmith9@aol. Com using Mmconv. Archived through kindness of Karen Mintzias, km@salata. Com and Mark Alexander, Mark@alexr. Demon. Co. Uk.

1.80ss


Anmerkungen zum Rezept:
keine