Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Ensenada Chili Pot
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
 Debbie Holland HXRH11B
2 x ca. 450 gChuck steak -- cubed
1/4 Tasseflour
2 Esslöffelchilli powder
2 Teelöffelsalt
1/4 Teelöffelpepper
1/4 Tassevegetable shortening
1 grossOnion chopped
2 x ca. 450 gRed kidney beans
1 DoseTomatoes, (1 lb -- 13 oz)
16 x ca. 30 gWhole kernel corn
4 x ca. 30 gPiemento -- sliced
4 x ca. 30 gGreen chili peppers -- Chopped
 cooked rice hot
 cheddar cheese shredded
die Zubereitung:

1. Trim excess fat from beef; shake beef cubes with flour, chili powder, saltand pepper in a plastic bag to coat well. 2. Brown, a few at at time, in shorteinge, remove and reserve. STir in onion, saute 5 minutes; or until onion is soft. Spoon off any excess drippings; stir any remaining flour seasoning mixture into pan. 3. Drain liquid from kidney beans and add to pan; stir in tomatoes; bring to boiling; remove from heat. 4. Place beef in slow cooker with tomato mixture; stir in kidney beans adn corn; cover cooker. 5. Cook on low for 8 hours or on high for 4 hours; stir in pimiento and green chili peppers. 6. Spoon chili over rice in soup bowls. Top with shredded cheddar cheese.


Anmerkungen zum Rezept:
keine