Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Fajitas Teriyaki Style
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Chicken breasts whole
 Skinned and deboned
 Teriyaki sauce
3 TasseJulienne carrot sticks
3 TasseJulienne celery sticks
1 grossBell green pepper; sliced thin
1 Tassegreen onions chopped
12 Flour tortillas (large)
die Zubereitung:

Cut chicken into bite-size pieces and cover with teriyaki sauce. Marinate in refrigerator for 2 to 3hours. Stir-fry chicken on high until done, with 1/4 cup green onions. Set aside. Stir-fry separately the carrots, celery, bell peppers and green onions. To heat tortillas, wrap in aluminum foil and heat in oven at 325 degrees for about 15 minutes. Remove from oven; keep warm. For each serving, brush each tortilla with teriyaki sauce. Place chicken, carrots, celery, bell peppers and green onions on tortilla and wrap.


Anmerkungen zum Rezept:
keine