Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Famous Chili
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2/3 x ca. 450 gTop sirloin; cubed into 1/4 inch pieces after fat and tissue has been removed
2/3 x ca. 450 gTop sirloin; coarsely ground
1 grossOnion chopped
green pepper chopped
cloves garlic minced
3 Esslöffelparsley
2 Esslöffelbutter
2 Esslöffelchilli powder
1/2 Teelöffelblack pepper
1/2 Teelöffelcumin
1 Teelöffelsalt
1 DoseTomatoes; (16 ounce) chopped into 1 inch pieces
4 Prisetabasco sauce
die Zubereitung:

1. Place butter in a 4 quart casserole.

2. Microwave at high (100%) until melted, 30 to 45 seconds.

3. Add cubed sirloin. Pierce meat deeply with a fork Microwave at medium high (70%) 5 minutes.

4. Pour off 3 tablespoons of liquid.

5. Place ground sirloin in a 2 quart casserole.

6. Microwave at high (100%) 3 minutes, stirring once to break up meat.

7. Drain off liquid. Add to cubed sirloin.

8. Place onion, green pepper, garlic, parsley and butter in a 2 quart casserole.

9. Cover with plastic wrap. Microwave at high (100%) 5 minutes, stirring once.

10. Add to meat mixture.

11. Stir in chili powder, pepper, cumin, and salt Add tomatoes and Tabasco.

12. Cover with plastic wrap.

13. Microwave at high (100%) 5 minutes. Stir. Cover.

14. Microwave at medium high (70%) 10 minutes.


Anmerkungen zum Rezept:
keine