Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Fast Fajita and Vegetable Pita
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/4 TasseItalian salad dressing
(up to)
3 Teelöffellime juice
1/2 x ca. 450 gThinly sliced cooked roast beef; cut into strips (2 cp)
1/2 Tassebroccoli chopped
1/2 TasseChipped tomato
6-inch pita breads; halved
 Lettuce leaves
die Zubereitung:

In medium bowl, combine dressing and lime juice. Add roast beef, broccoli and tomato; toss to coat.

To serve, line pocket bread (pita) halves with lettuce leaves; fill each with about 1/2 cup beef mixture. If desired, drizzle with additional Italian salad dressing.

Cholesterol: 35MG Fat: 8G

Carbohydrate: 19G Sat: 2G

From <Meals In Minutes>, a Pillsbury Classic Cookbook. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive, http://www. Erols. Com/hosey.


Anmerkungen zum Rezept:
keine