Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Favorite Chocolate Carmel Nut Bars
Zutaten für 24  Menge anpassen
die Zutaten:
1 Packung14oz caramels, 48
1 Dose5oz evaporated milk, divided
1 Packung2layer size, german chocolate
 Cake mix with pudding
1/2 TasseButter or margarine, melted
1 1/2 TasseWalnuts, chopped and divided
1 TasseSemi-sweet real chocolate
 Chips, divided
die Zubereitung:

heat oven to 350 degrees. Melt caramels with 1/3 cup of the milk in heavy saucepan over low heat, stirring frequently until smooth. Set aside. Mix remaining milk, cake mix, and margarine or butter in large bowl. Press 1/2 of the cake mixture onto the bottom of 13 x 9 inch baking pan. Bake 8 min. Sprinkle 1 cup of walnuts and 1/2 cup of chips over crust, top with carmel mixture, spreading to edges of pan. Top with teaspoons of remaining cake mixture, press gently into carmel mixture. Sprinkle with remaining 1/2 cup walnuts and 1/2 cup chips. Bake 18 min. Cool, cut into bars.

recipe from "Kraft Ceative Kitchens"


Anmerkungen zum Rezept:
keine