Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Favorite Oatmeal Cookies
Zutaten für 60 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
 Contributed by Julie Seward
1 x ca. 450 gPitted dates
2 Tassewater
1/3 TasseTahini
 (Old Fashioned Peanut Butter
 May be substituted)
1 Tassewheat germ
9 TasseOld fashioned rolled oats
2 Teelöffelbaking powder
2 TeelöffelBaking soda
1/2 Teelöffelsalt
2 1/2 Teelöffelvanilla
2 TasseChopped toasted pecans
2 1/2 Tasseraisins
die Zubereitung:

Chop dates in foor processor. Add part or all of the water and blend until dated are pureed. Pour puree and any remaining water into a very large mxing bowl.

Add tahini and blend well. Add wheat germ, oats, baking powder, baking soda, and salt and blend well.

Add vanilla while beaters are mixing the dough.

Slowly blend in nuts and raisins. Batter will be very stiff. Blend until all ingredients are evenly distributed.

Preheat over to 350 degrees.

Drop onto non-stick cookie shhet and flatten with a spoon. Or shape by hand into desired shapes. These cookies will not flatten or spread. They may be baked close together. Bake 12 to 15 minutes or more, depending on sides, at 350 degrees. Store in refrigerator.

From Deeanne's recipe files


Anmerkungen zum Rezept:
keine