Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Fettuccini and Lobster Alla Pantelleria
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 1/2 pound lobsters; steamed and cooled
1/2 TasseMint leaves
1/2 TasseBasil leaf
1 Tasseparsley leaves
cloves garlic
4 Esslöffelcapers drained
4 mittelPlum tomatoes; roughly chopped
1 Esslöffelred pepper crushed
1 Esslöffelblack pepper freshly ground
1/2 Tasseolive oil extra virgin
die Zubereitung:

Bring 6 quarts water to boil and add 2 tablespoons salt.

Crack lobster shells and remove meat. Cut tail into 1/2-inch slices and claws into 3 pieces. Set aside tomalley. In a blender, mix mint, basil, parsley, garlic, capers, tomatoes, black and red pepper and extra virgin olive oil to form smooth paste. If needed, add a little more olive oil. Pour pesto and lobster into large serving bowl.

Cook fettuccine according to package instructions until al dente and drain well. Pour hot pasta in bowl with lobster and toss like a salad until well mixed and serve immediately.


Anmerkungen zum Rezept:
keine